Grattis, ditt köp är nu genomfört!

Vi är så glada att du går med i Younity-familjen! Vi ser fram emot att ha dig med oss!

Några viktiga saker innan du börjar!

Läs denna sida noggrant och följ instruktionerna.

Här har du all information du kommer att behöva för att delta i denna onlinekurs! Du kommer att få ett e-postmeddelande med dina inloggningsuppgifter, samt all information du behöver för att du ska komma igång så snart som möjligt.

Så här enkelt är det att komma igång med kursen: 

Titta på videon

Se videon ovan. Det kommer att förklara nästa steg.

Logga in

Du får dina inloggningsuppgifter för att få tillgång till din online-kurs på “Kajabi”, om du inte har ett Kajabi-konto, ännu. E-postmeddelandet skickas så snart betalningen är genomförd. 

Var glad!

Nu kan du njuta av ditt köp, dina nya bekantskaper och många stora bonusar

Vanliga frågor (FAQs)

Har det gått 2 timmar och du har fortfarande inte fått ett e-postmeddelande?

Vänligen kontrollera din skräppostmapp. Om du använder Gmail bör du också kontrollera mappen ”Kampanjer” eller ”Alla e-postmeddelanden”. För bästa prestanda, spara vår e-postadress (sweden@younity.one) i dina kontakter för att kunna vara säker på att du ser våra meddelanden.

Finns det fortfarande inget tecken på vår e-post även efter att du sökt i din skräppost och kampanj-mapp?

Om du inte har fått något från oss i din inkorg efter mer än två timmar, kontakta oss på sweden@younity.one

Hur länge kommer jag att ha tillgång till kursen?

När videorna öppnats förblir alla lektioner permanent tillgängliga för dig. Du kommer åt dem när du vill, kan gå igenom materialet i din egen takt och se materialet och hela kursen så många gånger du vill och vid den tidpunkt som passar dig bäst.

Får jag titta på den när jag vill?

Ja, efter att lektionen har börjat kan du komma åt allt material när du vill och du kan gå igenom det i din egen takt och så många gånger du vill

Kursen är betald som en banköverföring - vad händer nu?

Du får e-post med betalningsbekräftelse och inloggningsinformation för kursen efter att din beställning behandlats, eller så snart vi mottagit din betalning. Det tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar att slutföra överföringar mellan banker. Om du redan har köpt en kurs hos oss tidigare så använder du samma inloggningsuppgifter som du har till dina övriga kurser. Det vill säga, du får inga nya tillsänt dig.